Kaviokuja 8 FIN-20380 TURKU
Mån - fre 7.30 - 16.00
HemLombardini Marine-motorer

Kohler Lombardini-motorer

Lombardini Marine serien av exceptionellt lätta och kompakta marina dieselmotorer garanterar tillförlitlighet under alla förhållanden.

Låg bränsleförbrukning och låga föroreningsutsläpp, i kombination med en mycket mjuk och tyst körning, garanterar en trevlig och säker båtupplevelse.

Lombardini och Lombardini Marine är en del av den amerikanska internationella Kohler-koncernen. Lombardini Marine marinmotorer är utformade för att klara de mest krävande båtförhållandena.

Alla motorer är naturligtvis monteringsfärdiga båtmotorer och levereras med färskvattenkylning, instrumentpanel + 10 m instrumentkabel, gummikuddar osv.

Vi erbjuder köparen av motorn andra båttillbehör och axeldelar, t.ex. våra högkvalitativa Mepra propelleraxlar som tillverkas på beställning till ett specialpris.

Be om en offert för motor- och axelpaketet. genom att kontakta vår försäljningsavdelning.

Motorer
11 - 74 hk.
axeldrivning
eller .
segelbåt
med draganordning
(Segling och körning)

FOCS-serien 11 - 35 hk.

FOCS Fyrtaktsdieselmotorer har hjälpkylning med hjälp av en effektiv värmeväxlare. Motorn har ett fullständigt korrosionsskydd av zinkanodiskt material. Motorblocket i gjutjärn, lätt men brandsäkert (aluminium på LDW 502 M-modellen), borrade cylinderfoder och ett cylinderhuvud i aluminium i ett stycke är garanterad Lombardini-kvalitet.

Motorerna har indirekt bränsleinsprutning, där insprutningspumpen och munstycket är anslutna och placerade på cylinderhuvudet, där varje cylinder har sin egen. Detta garanterar en mycket exakt insprutningstidpunkt eftersom separata munstyckesrör inte behövs.

Förutom motorns mycket exakta bränsleinsprutning har motorns ljudnivå minskats genom att använda en kugghjulrem som är utformad för användning med kamaxeln ovanför däck. Motorns smörjsystem tillhandahålls av en pump som drivs direkt av vevaxeln.

Ett avgasrör i rostfritt stål, en automatiskt startande sjövattenpump, ett luftfilter, en manuell oljeavloppspump och en korrosionsskyddande ytbehandling är naturligtvis standard på alla FOCS-motorer.

sv_SESwedish
X