Siirry sisältöön

Kohler Lombardini moottorit

Lombardini Marine sarja poikkeuksellisen keveitä ja kompakteja diesel merimoottoreita takaavat luotettavuuden kaikissa veneilyolosuhteissa.

Pieni polttoaineen kulutus sekä alhaiset saastepäästöt yhdessä erittäin tasaisen ja hiljaisen käynnin kanssa varmistavat mielyttävän sekä turvallisen veneilykokemuksen.

Lombardini ja Lombardini Marine ovat osa Amerikkalaista kansainvälistä Kohler konsernia. Lombardini Marinen merimoottorit on suunniteltu täyttämään vaativat veneilyolosuhteet.

Kaikki moottorit ovat luonnollisesti asennusvalmiita venemoottoreita ja ne toimitetaan makeavaesijäähdytyksellä, mittaripaneelilla + 10 metrin mittarijohdolla, kumityynyillä jne.

Tarjoamme moottorin ostajalle muut venetarvikkeet ja akselisto-osat esim.  valmistamamme laadukkaat Mepra potkuriakselit määrämittaan valmistettuna erikoishintaan.

Pyydä tarjous moottori ja akselistopaketista ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Moottorit
11 – 74 hp.
akselivedolla
tai
purjeveneen
vetolaitteella
(Sail-Drive)

Pyydä tarjous moottori ja akselistopaketista ottamalla yhteyttä myyntiimme.

FOCS nelitahtisessa dieselmoottoreissa on makevaesijäähdytys tehokkaan lämmönvaihtimen avulla. Moottorissa on  täydellinen sinkkianodikorroosiosuojaus. Valurautainen kevyt, mutta tulkeva moottorilohko (LDW 502 M mallissa alumiininen) , porattavat sylinteriputket ja yksiosainen alumiininen sylinterikansi ovat taattua Lombardini laatua.

Moottoreissa on polttoaineen epäsuora suihkutus, missä suihkutuspumppu ja suutin on yhdistetty ja sijoitettu sylinterin kanteen, kullakin sylinterillä omansa. Tämä takaa erittäin tarkan suihkutusajoituksen koska erillisiä suutinputkia ei tarvita.

Moottorin erittäin tarkan polttoaineruiskutuksen lisäksi moottorin käyntiääntä on saatu laskettua käyttämällä kannen yläpuolisen nokka-akseliin vativaan käyttöön suunniteltua hammashihnaa. Moottorin voitelujärjestelmä toteutetaan pumpulla, joka saa käyttövoimansa suoraan kampiakselilta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakoputken mutka, automaattisesti imevä merivesipumppu, ilmansuodatin, käsikäyttöinen öljyntyhjennyspumppu sekä korroosiota estävä pintakäsittely ovat luonnollisesti vakiona kaikissa FOCS moottoreissa.

fiFinnish
X