Skip to content

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu veneiden voimansiirtoon ja koneistukseen erikoistunut yritys. Henkilöstömme määrä on 24.

Toimintamme jakautuu venetarvikkeiden maahantuontiin, myyntiin sekä valmistukseen sekä teollisuuden koneistuspalveluihin.

Erikoisalaamme on veneiden voimansiirron komponenttien valmistus ja maahantuonti; mm. potkuriakselit, nivelyksiköt, potkurit, tiivisteet ja meridieselmoottorit. Edustamiamme merkkejä ovat esim. Lombardini Marine merimoottorit, PSS akselitiivisteet, Flexofold -taittolapapotkurit, Maxprop -kääntölapapotkurit, Michigan potkurit ja Hung-Shen potkurit.

Mepratuote Oy on Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n jäsen.

Toimipisteemme ja myymälämme sekä varastomme sijaitsevat Turussa, osoitteessa:

Mepratuote Oy
Kaviokuja 8
FIN-20380 TURKU
FINLAND

Asiakaspalvelu

Myyntimme palvelee Teitä arkisin Ma – Pe klo 08.00 – 16.00.

Verkkokaupassamme ei ole näkyvillä kaikkia tuotteitamme. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta verkosta, ole yhteydessä myyntiimme.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme on asennetttu kotimaiseen tietoturvalliseen ja vakaaseen palvelinympäristöön, mikä sijaitsee turvatussa konesalissa Suomessa. Näin asiakastiedot säilyvät turvassa.

Maksutavat ja palvelut

Verkkokauppamme maksupalvelut toteuttaa Paytrail Oyj joka on Suomen suurin verkkomaksamiseen erikoistunut yritys. Paytrailia valvovat samat Finanssivalvonnan viranomaiset kuin pankkejakin ja sen tarjoama maksunvälityspalvelu on suunniteltu siten, että vaikka siihen murtauduttaisiin, maksutiedot pysyvät salassa.

Tuotteet ja varastot

Verkkokaupastamme löytyvät mm. yleisimmät meridieselmoottoreiden huolto-osat Lombardini, Yanmar, Vetus ja Kubota merimoottoreihin, kaikki akselisto-osat sekä Vetus tarvikkeet. Verkkokaupan tuotetarjontaa pyrimme lisäämään aktiivisesti ja tarjoamme asiakkaillemme alati vaihtuvia tarjouksia ja erikoishinnoiteltuja tuotteita.

Varastoimme suuren määrän tuotteita Suomessa verkkokaupan omissa tuotevarastoissa. Näin tilatut tuotteet saadaan useinmiten lähetettyä jopa vuorokauden kuluessa. Osan tuotteista toimitamme Euroopan keskusvarastoista tehokkaan logistiikan ja nopeiden tilausjärjestelmien ansiosta muutamassa päivässä.

Toimitukset

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko postitse tai Matkahuollolla valitsemaanne postin tai matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautoimaattiin. Tuotteet voidaan noutaa myös myymälämme noutopisteestä.

Lähetämme yli 90% kaikista tilauksista 1-3 arkipäivän kuluessa.

Katso myös:

Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n jäsen.

Teollisuuden koneistukset

Mepratuote Oy, lähes 50 vuoden kokemus teollisuuden koneistuksista.

Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana.

Mepratuote Oy palvelut teollisuudelle ja ammattikäyttöön:

fiFinnish
X