Skip to content

Mepratuote Oy

Mepratuote Oy är ett Åbo-baserat företag som grundades 1971 och är specialiserat på kraftöverföring och bearbetning av båtar. Vi har 24 anställda.

Vår verksamhet är uppdelad i import, försäljning och tillverkning av båtutrustning och industrimaskiner. Vi är specialiserade på tillverkning och import av kraftöverföringskomponenter för båtar, inklusive propelleraxlar, länkage, propellrar, tätningar och marina dieselmotorer. Bland de varumärken vi representerar finns Lombardini Marine marinmotorer, PSS axeltätningar, Flexofold propellrar, Maxprop propellrar, Michigan propellrar och Hung-Shen propellrar.

Mepratuote Oy är medlem i Finnboat, Finlands Båtindustriförbund.

Våra kontor, butiker och lager finns i Åbo, på:

Mepratuote Oy

Kaviokuja 8

FIN-20380 TURKU

FINLAND

Onlinebutik

I onlinebutiken hittar du de vanligaste servicedelarna för marin dieselmotor för Lombardini, Yanmar och Kubota marinmotorer, axeldelar och Vetus-tillbehör. Vi arbetar aktivt för att öka utbudet av produkter i onlinebutiken och erbjuda våra kunder ständigt nya erbjudanden och specialprissatta produkter. Produkter som beställs från onlinebutiken levereras antingen med post eller kurir till den adress du väljer, eller så kan de hämtas i vår butik.

sv_SESwedish
X