Kaviokuja 8 FIN-20380 TURKU
Ma - Pe 7.30 - 16.00
HomeYritys

Mepratuote Oy

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu veneiden voimansiirtoon ja koneistukseen erikoistunut Turkulainen yritys. Henkilöstömme määrä on 24.

Toimintamme jakautuu venetarvikkeiden maahantuontiin, myyntiin sekä valmistukseen sekä teollisuuden koneistuksiin. Erikoisalaamme on veneiden voimansiirron komponenttien valmistus ja maahantuonti; mm. potkuriakselit, nivelyksiköt, potkurit, tiivisteet ja meridieselmoottorit. Edustamiamme merkkejä ovat esim. Lombardini Marine merimoottorit, PSS akselitiivisteet, Flexofold -taittolapapotkurit, Maxprop -kääntölapapotkurit, Michigan potkurit ja Hung-Shen potkurit.

Mepratuote Oy on Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n jäsen.

Toimipisteemme ja myymälämme sekä varastomme sijaitsevat Turussa, osoitteessa:

Mepratuote Oy

Kaviokuja 8

FIN-20380 TURKU

FINLAND

Verkkokauppa

Verkkokaupasta löytyvät mm. yleisimmät meridieselmoottoreiden huolto-osat Lombardini, Yanmar ja Kubota merimoottoreihin, akselisto-osat sekä Vetus tarvikkeet. Verkkokaupan tuotetarjontaa pyrimme lisäämään aktiivisesti ja tarjoamme asiakkaillemme alati vaihtuvia tarjouksia ja erikoishinnoiteltuja tuotteita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko postitse tai Matkahuollolla valitsemaanne osoitteeseen tai tuotteet voidaan noutaa myymälästämme.

fiFinnish
X