Skip to content

Mepratuote Oy är ett företag som grundades 1971 och som specialiserat sig på kraftöverföring och mekanisering av båtar. Vi har 24 anställda.

Vår verksamhet består av import, försäljning och tillverkning av båttillbehör och industriell bearbetning.

Vi är specialiserade på tillverkning och import av kraftöverföringskomponenter för båtar, inklusive propelleraxlar, kopplingar, propellrar, tätningar och marina dieselmotorer. Vi representerar bland annat Lombardini Marine marinmotorer, PSS axeltätningar, Flexofold propellrar, Maxprop propellrar, Michigan propellrar och Hung-Shen propellrar.

Mepratuote Oy är medlem i Finnboat, Finlands Båtindustriförbund.

Våra kontor, butiker och lager finns i Åbo, på:

Mepratuote Oy
Kaviokuja 8
FIN-20380 TURKU
FINLAND

Kundtjänst

Vår försäljningsavdelning står till din tjänst på vardagar måndag-fredag 08.00-16.00.

Alla våra produkter är inte synliga i vår webbutik. Om du inte hittar det du behöver på nätet kan du kontakta vår försäljningsavdelning.

Onlinebutik

Vår webbutik är installerad i en säker och stabil servermiljö i ett säkert datacenter i Finland. Detta garanterar att dina kunduppgifter förblir säkra.

Betalningsmetoder och tjänster

Betalningstjänsterna i vår webbutik tillhandahålls av Paytrail Oyj, Finlands största företag för onlinebetalningar. Paytrail övervakas av samma finansinspektion som bankerna, och betalningstjänsten är utformad så att betalningsuppgifter förblir konfidentiella även om den hackas.

Produkter och lager

I vår webbutik hittar du de vanligaste servicedelarna för marina dieselmotorer för Lombardini, Yanmar, Vetus och Kubota marinmotorer, alla axeldelar och Vetus-tillbehör. Vi arbetar aktivt för att öka utbudet i vår webbshop och erbjuda våra kunder ständigt nya erbjudanden och produkter till specialpriser.

Vi lagrar ett stort antal produkter i Finland i nätbutikens egna lager. Detta innebär att beställda produkter ofta kan skickas inom 24 timmar. Tack vare effektiv logistik och snabba beställningssystem levereras vissa produkter från våra centrallager i Europa inom några dagar.

Leveranser

Produkter som beställs från webbutiken levereras antingen med post eller med bud till det postkontor, den budfirma eller den paketleverantör som du väljer. Produkterna kan också hämtas från ett utlämningsställe i vår butik.

Vi skickar över 90% på alla beställningar inom 1-3 arbetsdagar.

Se även:

Medlem i Finnboat Association, centralförbundet för båtbranschen.

Industriell bearbetning

Mepratuote Oy, nästan 50 års erfarenhet av industriell bearbetning.

Vi är en leverantör av krävande bearbetningsdelar till den inhemska och exporterande industrins underleverantörskedja.

Mepratuote Oy tjänster för industri och yrkesmässig användning:

sv_SESwedish
X