Skip to content

Vi söker en samarbetspartner

By deston

Vi söker en entreprenör som partner

Installation och reparation av båtar, motorer/växellådor och axelaggregat.
Vi förväntar oss att du har en entreprenörsmässig attityd, en proaktiv inställning till arbetet, är punktlig och har ett kundservicetänkande samt förmågan att förvärva de tekniska färdigheter som krävs för jobbet. Arbetet innebär underhålls- och reparationsarbete på kontoret och vid behov på fältet hos kunderna.
Vi kräver en egen servicebil, erfarenhet av installation av båtmotorer och axlar, reparation av motorer och växellådor samt kunskap om de lösningar och produkter som vanligtvis används i branschen.
Vi erbjuder kontors- och lagerutrymmen, kvalitetsprodukter, utbildning om de produkter vi representerar och stöd från en kompetent organisation. Du kanske redan är en etablerad företagare, men detta är också ett utmärkt tillfälle för en skicklig yrkesman att starta ett företag.
Är du intresserad? Kontakta gärna Kristian Rantala/ Mepratuote Oy. www.mepratuote.fi
sv_SESwedish
X