Skip to content

Haemme yhteistyöpartneria

By deston

Haemme yrittäjää yhteistyöpartneriksi

veneiden, moottoreiden/ vaihteistojen ja akselistojen asennus- ja korjaustöihin.
Yhteistyökumppanilta odotamme yrittäjämäistä asennetta, aktiivista otetta työtehtävien hoitoon, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat tekniset valmiudet. Työtehtävät ovat huolto- ja korjaustyötä toimipisteellä sekä tarvittaessa kentällä asiakaskohteissa.
Edellytämme omaa huoltoautoa, kokemusta veneiden moottori- ja akselistoasennuksista, moottoreiden ja vaihteistojen korjauksesta sekä tuntemusta alalla yleisesti käytetyistä ratkaisuista ja tuotteista.
Tarjoamme tarvittaessa toimi- ja varastotilat sekä laadukkaat tuotteet, koulutuksen edustamiimme tuotteisiin ja osaavan organisaation tuen. Voit olla jo toimiva yrittäjä, mutta tämä on myös hyvä mahdollisuus osaavalle ammattilaiselle yritystoiminnan aloittamiseen.
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Kristian Rantala/ Mepratuote Oy. www.mepratuote.fi
fiFinnish
X