P80S Nivelyksikkö

P80S

Saatavuus:

Normaali hinta: 1 260,00 €

Erikoishinta: 1 130,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Valitse lisäoptioista potkuriakselin halkaisija sekä sopiva sovitelaippa merivaihteen ulostulolaipan mukaan.

...
optiot :

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 1 260,00 €

Erikoishinta: 1 130,00 €

Kpl:

Tuotetiedot

Nivelyksikköä käytettäessä akselin tarkka linjaus ei ole tarpeen ja potkuriakselisto voidaan asentaa eri kulmaan, optimaaliseen asentoon moottoriin nähden. Painelaakerissa olevat kumityynyt vaimentavat potkuriakselista tulevat värinät tehokkaasti ja samalla pienentää akselistosta johtuvaa resonanssia veneen runkoon. Nivelyksikkö suojaa myös vaihteistoa aksiaalisuuntaiselta kuormalta.

 

Nivelyksikkön painelaakeri kiinnitetään veneen runkoon tukevasti asennettuun kiinnityslevyyn/laipioon (ei toimiteta nivelyksikön mukana), potkuriakseli kiinnitetään painelaakeriin puristusliitoksella, kitkakiristysholkilla. Nivelyksikön mukana toimitetaan merivaihteen mukaan valittu adapterilaippa, jolla nivel kiinnitetään merivaihteeseen

 

Nivelyksiköt toimitetaan täydellisinä sisältäen:

  • - painelaakeriyksikön
  • - vakionopeusnivelen
  • - merivaihteeseen sopivan adapterilaipan.
  • - kumisarjan laipioon kiinnitystä varten

 

Valitse lisäoptioista potkuriakselin halkaisija sekä sopiva sovitelaippa merivaihteen ulostulolaipan mukaan. Vakionopeusnivel on kaikissa P80S vakiomalleissa sama.

 

Python-Drive vakionopeusnivelet on saatavana tilauksesta myös määrämittaisella nivel -akselilla, mikä mahdollistaa nivelyksikön asentamisen "sopivaan" kohtaan veneen tilojen ja moottorin sijainnin mukaan.

 

Mikä nivelyksikkö sopii veneeseeni?

Nivelyksikön valintaa varten tarvitaan veneen malli, potkuriakselin halkaisija sekä tiedot moottorista (mootttorin maksimi teho ja maksimikierrokset) ja merivaihteen välitys sekä malli. Valinnassa voidaan käyttää Python-Drive On-Line laskentaohjelmaa. Siirry laskentaohjelmaan tästä.

 

Toimitus: toimitusaika noin 7 päivää.

Valmistaja
Python Drive
Akseli Ø
Ei
Sovitelaippa
Valitse kohdassa Optiot
Maksimi vääntömomentti
588 Nm
Maksimi työntövoima
5700 N
Sopivuus esim.
esim. 70 hp/ 2600 rpm ja välitys 3:1

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista