Skip to content

Mepratuote Oy

Mepratuote Oy är ett Åbo-baserat företag som grundades 1971 och som specialiserar sig på båtöverföring och maskinbearbetning. Vi har 24 anställda.

Vår verksamhet är uppdelad i import, försäljning och tillverkning av båttillbehör och industriell bearbetning. Vi specialiserar oss på tillverkning och import av båtöverföringskomponenter; mm. propelleraxlar, ledade enheter, propellrar, tätningar och marina dieselmotorer. De varumärken vi representerar är bland annat Lombardini Marine marinmotorer, PSS axeltätningar, Flexofold fällbara propellrar, Maxprop vändbara propellrar, Michigan propellrar och Hung-Shen propellrar.

Mepratuote Oy är medlem i Finlands Båtförbund Finnboat.

Våra kontor, butiker och lager finns i Åbo, på:
Mepratuote Oy
Kaviokuja 8
FIN-20380 TURKU
FINLAND

Katalog

I nätbutiken hittar du t.ex. de vanligaste underhållsdelarna för marina dieselmotorer för Lombardini-, Yanmar- och Kubota-marinmotorer, axeldelar och Vetus-tillbehör. Vi strävar aktivt efter att utöka produktutbudet inom e-handeln och erbjuda våra kunder ständigt nya erbjudanden och produkter till specialpriser. Produkter som beställs i webbutiken levereras antingen per post eller med Matkahuolto till den adress du väljer, eller så kan produkterna hämtas i vår butik.

Vetus avgassystem
Axeltätningar
nivelyksköt
extra start- och laddningsanordningar
CNC-bearbetning för industrin
sv_SESwedish
X