Skip to content

Nouto myymälästä

Kaikille verkkokaupasta tilatuille tuotteille voidaan toimitustavaksi voidaan valita “Nouto myymälästä”.

Tilaus on normaalisti noudettavissa Mepratuote Oy:n toimipisteestä 1 – 4 arkipäivän kuluttua. Ilmoitamme aina tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon, kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa. Älä nouda tuotteita ennen kun olette saaneet ilmoituksen.

Noudettaessa tilatut tuotteet myymälästä, muista ottaa mukaan verkkokaupasta saatu tilausvahvistus ja henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai passi. Noudettava tuote säilytetään noutomyymälässä varattuna 30 vrk ilmoituksesta, ellei toisin ole sovittu.

Toimituskulut: “Nouto myymälästä” on aina maksuton.

Nouto-osoite:
Mepratuote Oy
Kaviokuja 8
FIN-20380  TURKU

Posti

Postin toimitushinnat riippuvat lähetyksen painosta. Tilattaessa tuotteita verkkokaupasta, tilattujen tuotteiden toimituskulut on nähtävissä siirryttäessä ostoskorin kassalle ennen maksua. Emme toimita postitse yli 30 kg:n lähetyksiä.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Huom! Posti säilyttää paketteja Postin palvelupisteissä ja pakettiautomaateissa 7 päivää.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Huom! Posti säilyttää paketteja Postin palvelupisteissä ja pakettiautomaateissa 7 päivää.

Postin Express on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Lähetys on tarkoitettu pääasiassa yritysasiakkaille. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 14. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

 Lähetyksen paino Mouto omasta postista taivalitsemastasi postista(Posti Economy) Toimitus asiakkaalle(Express – Posti 14)
 0 – 10 kg8,50 € 13,00 €
 > 10 – 15 kg12,50 € 17,50 €
 > 15 – 35 kg18,00 € 24,00 €

  Matkahuollon bussipaketti 

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 Lähetyksen paino Matkahuollon rahtikulut
 0 – 5 kg13,00 €
 > 5 – 20 kg17,00 €
 > 20 – 40 kg29,00 €
 > 40 – 50 kg36,00 €

Seuraa lähetystäsi kätevästi puhelimellasi Paketit sovelluksella. Sovellus ladattavissa Lataa Paketit-sovellus App Store- tai Google Play-kaupasta.

fiFinnish
X