Kori tyhjä

Yritys


Mepratuote Oy

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu veneiden voimansiirtoon ja koneistukseen erikoistunut Turkulainen yritys. Henkilöstömme määrä on 20.

 

Toimintamme jakautuu venetarvikkeiden maahantuontiin, myyntiin sekä valmistukseen sekä teollisuuden alihankintakoneistuksiin. Erikoisalaamme on veneiden voimansiirron komponenttien valmistus ja maahantuonti; mm. potkuriakselit, nivelyksiköt, potkurit, tiivisteet ja meridieselmoottorit. Edustamiamme merkkejä ovat esim. Lombardini Marine merimoottorit, Flexofold -taittolapapotkurit, Maxprop -kääntölapapotkurit, Michigan potkurit ja Hung-Shen potkurit.

 

Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat Turussa, osoitteessa:

 

Mepratuote Oy

Kaviokuja 8

FIN-20380 TURKU

FINLAND

 

Verkkokauppa


Verkkokaupasta löytyvät mm. yleisimmät meridieselmoottoreiden huolto-osat Lombardini, Yanmar ja Kubota merimoottoreihin, akselisto-osat sekä Vetus tarvikkeet. Verkkokaupan tuotetarjontaa pyrimme lisäämään aktiivisesti ja tarjoamme asiakkaillemme alati vaihtuvia tarjouksia ja erikoishinnoiteltuja tuotteita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko postitse tai Matkahuollolla valitsemaanne osoitteeseen tai tuotteet voidaan noutaa myymälästämme.